АНКЕТА: ИМА ЛИ МЕСТА ЗА НАС?

Поштовани учесници,

Ова анкета је намењена свима нама који смо суочени са проблемом паркирања у Новом Саду, како у  самом граду тако и у другим насељеним местима на територији Града Новог Сада. Често се суочавамо са недостатком паркинг места, бахатим паркирањем, неадекватним паркинг местима и саобраћајним гужвама које тако настају. Колико сте често дошли у ситуацију да закасните на посао или на неки важан догађај зато што нисте успели да нађете паркинг место? Колико често сте морали да трчите до свог возила како бисте га препаркирали у другу зону? Има ли и хоће ли бити места за све нас у нашем граду?

Молимо Вас да пажљиво одговорите на постављена питања. Ваш допринос ће бити од велике помоћи у разумевању проблема везаних за одржавање јавних паркиралишта у Новом Саду.

Хвала Вам што сте одговорима на доле постављена питања помогли коректном истраживању Удружења за заштиту права потрошача “Просперитет” Нови Сад.

Ова анкета се реализује у оквиру пројекта “Јака удружења – боље заштићени потрошачи” који финансира Министарство унутрашње и спољне трговине Републике Србије.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXCSlscB1arL0bxZ5Myx0cmb6Eb6wCyv7U5PZ-IVMnnuKm0Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Leave a Reply