Nova energija za Novi Sad: Panel diskusija o upotrebi solarnih panela

U sklopu programa “Nova energija za Novi Sad”, podržanog od strane Gradske uprave za zaštitu životne sredine, održana je panel diskusija posvećena korišćenju solarnih panela. Ovaj važan događaj okupio je stručnjake i entuzijaste iz oblasti energetike, deleći perspektive o budućnosti održive energije.

Učesnici panela:

Rajko Bojčić, direktor Green Energy Save Group

Borivoje Milenković, stručni saradnik u oblasti energetike u NSV doo Novi Sad

Laslo Sarvak, prozjumer

Radomir Ćirilović, moderator

Panel diskusiju možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=eoQWd0tIclA&ab_channel=ProsperitetNoviSad

Panel je pružio dragocene uvide u trenutno stanje i perspektive primene solarnih panela u Novom Sadu. Razgovaralo se o prednostima, izazovima i ključnim faktorima koji doprinose uspehu solarnih rešenja u lokalnoj zajednici.

U toku trajanja programa sprovedeno je istraživanje na osnovu koga smo analizirali mišljenja naših sugrađana o korišćenju solarne energije.

Rezultate analize možete pročitati ovde: https://drive.google.com/file/d/1U4rw5OJdv-XzrvD-JcjQTebHC-x1v26A/view?usp=sharing

Projektne aktivnosti usmerene na upotrebu solarnih panela predstavljaju važan korak ka održivoj budućnosti Novog Sada. Ova inicijativa podstiče zajednicu da se aktivno uključi u procese održivog razvoja i istraživanja novih puteva ka korišćenju čiste energije.

Pratite nas za više informacija o implementaciji održivih energetskih rešenja u Novom Sadu!

Leave a Reply