Pošta više neće slati sms poruke kad vam stigne pošiljka

“Pošta Srbije” predstavila je besplatnu aplikaciju koja će korisnicima omogućiti lakši i sigurniji pristup poštanskim uslugama. Od aprila meseca, umesto SMS poruka i imejlova, korisnici će moći da koriste ovu aplikaciju kako bi pratili svoje pošiljke i obavljali druge poštanske aktivnosti.

Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, pružajući im jedinstveni korisnički nalog za brži pristup uslugama. Pored već postojećih mogućnosti poput zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, aplikacija će omogućiti korisnicima da izbegnu potencijalne prevarantske aktivnosti putem SMS poruka i Vajbera.

Ova inicijativa ima za cilj da zaštiti potrošače od potencijalnih prevara i olakša im korišćenje poštanskih usluga. Besplatna instalacija aplikacije dostupna je na Google Store-u i Apple Store-u, a za dodatnu pomoć, korisnici se mogu obratiti bilo kojoj pošti. Ovo je način na koji “Pošta Srbije” izlazi u susret građanima i osigurava im sigurno i efikasno korišćenje svojih usluga.

Leave a Reply